Motorizare Nice

Înființată la începutul anilor 1990 în Oderzo (Treviso), Nice proiectează, produce și comercializează sisteme de automatizare pentru porți, uși de garaj, bariere stradale, copertine și jaluzele de exterior pentru clădiri rezidențiale, comerciale și industriale, sisteme de avertizare și sisteme electronice de comandă, îmbinând inovația tehnologică cu designul pentru a oferi o simplitate maximă de folosire.

Acționări pentru porți batante

Portile batante se deschid rotindu-se pe centrul de greutate, ca orice poarta. Deschiderea antelor se face doar pe interiorul proprietatii si necesita un anumit spatiu interior. Pentru a alege sistemul de automatizare ideal este necesar sa cunoasteti dimensiunile, aproximativ greutatea antei, robustetea ansamblului de coloana – anta, evaluand materialul din care este confectionata.

Acționări pentru porți glisante

Portile glisante sunt dotate de obicei cu o singura anta, care aluneca pe o sina in pamant, dotata cu cremaliera. Pentru miscare necesita un spatiu lung si ingust, in care poarta aluneca in momentul deschiderii sau inchiderii. Acest model de porti reprezinta protectia ideala in cazul unor intrari largi, intrari pozitionate in panta sau an cazul an care nu exista spatii suficiente de manevra in interiorul proprietatii pentru deschiderea unei porti cu sistem batant.

Bariere stradale

Barierele reprezinta solutia ideala pentru controlul tranzitului auto in zonele de stationare, de parcare, in pasajele private sau din jurul spatiilor de locuit, chiar si in cazul unui trafic intens. Sunt alcatuite dintr-un corp motor si o centrala de comanda, protejate de un invelis exterior din diferite materiale, in general din otel inox pentru a rezista si in conditii meteo critice, cum ar fi de exemplu in zone cu trafic intens sau in apropierea marii.