Plase de insecte cu balamale sau fixe

Fixarea plasei de tantari se face cu balamale, plasa de tantari se va deschide in exterior, iar pe timpul rece ea poate fi usor demontata. Aceasta este varianta economica.

Cadrul este executat din profile speciale din aluminiu, vopsite in camp electrostatic la culoarea dorita de dumneavoastra, sita este din fibra de sticla, cu o rezistenta mare la rupere, ochiuri foarte fine de culoare neagra (pentru a nu se cunoaste depunerea prafului), nu arde, este special realizata pentru rezistenta la ultraviolete. Fixarea se face cu balamale, plasa se va deschide in exterior, iar pe timpul rece ea poate fi usor demontata. Aceasta este varianta economica.

Plase de insecte tip rulou

Pe timpul sezonului rece ea poate fi pastrata, ridicata in caseta, nefiind astfel necesara indepartarea sa de la fereastra.

Plasele sunt construite cu caseta si ghidaje din aluminiu vopsite in camp electrostatic la culoarea dorita de dumneavoastra, sita este din fibra de sticla cu o rezistenta mare la rupere, ochiuri foarte fine de culoare gri (pentru a nu se cunoaste depunerea prafului). Actionarea este facilitata de arcuri, ridicarea si coborarea se face foarte usor, prin tragerea snurului de actionare. Pe timpul sezonului rece ea poate fi pastrata, ridicata in caseta, nefiind astfel necesara indepartarea sa de la fereastra.