Feroneria Roto stabileste noi standarde de protectie. Fara balamale vizibile, fara capace de acoperire care s-ar putea desprinde, nimic care sa diminueze aspectul ferestrei. Toate componentele sunt integrate in cerceveaua si tocul ferestrei, ceea ce le face invizibile din afara.

Feroneria Roto  este garantata sa reziste 15.000 de cicluri inchis-deschis (la 3 actionari pe zi rezultand aproximativ 15 ani), asigurand o etansare perfecta si o fiabilitate mare.

Tipul elementului de inchidere

La elementul de inchidere E se poate regla puterea de strangere. Si la elementul de inchidere P se poate regla forta de strangere, dar pe langa aceasta capul de ciuperca garanteaza o siguranta mai mare. La elementul de inchidere V se poate regla nu numai inaltimea si puterea de strangere, ci poate fi utilizat deosebit de usor si ca sistem de inchidere multifunctional.

Roto NT

Sistemul nostru oscilo-batant de calitate superioara Roto NT pentru profile din lemn, PVC si aluminiu cu canal de feronerie de 16 mm, pentru cele mai diverse forme de ferestre, stabileste pretutindeni standarde ca lider de piata si tehnologie si indeplineste cele mai inalte cerinte de siguranta, confort in utilizare, durabilitate si design.

Roto NT Designo

Balamaua noastra ascunsa Roto NT Designo pentru ferestre din lemn si PVC acopera cu brio acest domeniu: nu exista balamale vizibile din exterior, nu exista capace de mascare – nimic nu afecteaza optica ferestrei, caci cu cat vedem mai putin latura tehnica, cu atat este mai bine! Sistemul de feronerie este potrivit pentru ferestre din lemn, PVC si aluminiu cu canal de feronerie de 16 mm.

Roto NT Power Hinge

Pentru ferestre si usi de balcon grele, voluminoase, din lemn, respectiv lemn/aluminiu dispunem in programul nostru Roto NT Power Hinge de o balama foarte stabila si in acelasi timp estetica. Venim astfel in intampinarea tendintelor de pretutindeni de a utiliza suprafete de geam tot mai mari, izolatoare termic si fonic, cu geam triplex, care determina o greutate mare a cercevelei.

Roto AL 300

Exista necesitati la care se potriveste cel mai bine feroneria simpla, de foarte buna calitate. Pentru aplicatiile oscilant-batante din profile de aluminiu am dezvoltat feroneria economica Roto AL 300. Este un sistem de feronerie modular, care poate fi implementat universal, la standardele Roto deja cunoscute.

Roto AL 540

Pentru cele mai inalte cerinte in ceea ce priveste siguranta, confortul si durata de viata, prima alegere este polivalentul Roto AL 540 din segmentul superior de aluminiu.
Acest sistem de cea mai buna calitate este alcatuit modular si poate fi folosit pentru aproape toate formele si marimile de fereastra, cat si pentru toate tipurile de deschidere: oscilo-batanta, oscilanta, batanta, in doua canaturi si TiltFirst.

Clase de rezistenta

Elementele speciale de inchidere si alte componente de siguranta asigura posibilitatea de a stabili o protectie individuala contra patrunderii prin efractie pentru fecare fereastra sau usa.

Siguranta de baza: in cazul ferestrelor foarte greu accesibile siguranta de baza este suficienta.

Clasa de rezistenta WK1: pentru ferestre greu accesibile. Protectie de baza impotriva incercarilor de efractie in forta precum lovire, saritura, opintire cu umarul (in special acte de vandalism). Este integrata si o protectie impotriva utilizarii de parghii simple.

Clasa de rezistenta WK2: pentru ferestre usor accesibile. Protectia ferestrei este astfel conceputa incat sa preintampine cazul in care spargatorul de ocazie incearca, cu ajutorul unor unelte simple precum surubelnita, cleste sau pana, sa forteze fereastra inchisa si incuiata.

Clasa de rezistenta WK3: pentru ferestre foarte usor accesibile. Protectie suplimentara impotriva utilizarii unei a doua surubelnite si a unei rangi cu gheare.

Feroneria Roto NT trece cu brio toate probele de rezistenta – de la clasa 1 la clasa 3 de rezistenta.