Uși garaj basculante

Ușile de garaj basculante sunt foarte ușor de utilizat și dețin nenumărate avantaje. Modul în care se fabrică aceste uși garantează o siguranță sporită pentru tine și familia ta. În componența acestora intră : arcuri speciale epntru echilibrare, forma ghidurilor, un comutator de suprasarcină, fotocelule și role de ghidare cu rulment. Acest tip de uși este foarte eficient împotriva ruginii și nu necesită vopsire.

Avantaje 

  • Producatorii garantează utilizarea ușilor de garaj basculante pentru un viitor îndelungat. Procedurile de protecție sunt anticorozive și oferă durabilitate: zincarea la cald a structurii și stratul ușii acoperit cu galvanizare și poliester
  • Utilizarea în scopul închiderii-deschiderii se desfășoară cu ușurință. Este asigurată o bună desfășurare a operațiilor prin intermediul unui sistem de arcuri echilibrate și selectate în mod corespunzător, rolele cu rulmenți oprindu-se la capetele de ghidare
  • Ușile basculante oferă o siguranță deplină fiind certificate în conformitate cu cerințele Standardului European EN 13241-1. Un mecanism stabilește blocarea ușii în două puncte și oferă o protecție de înaltă clasă împotriva factorilor externi.
    Dacă alegeți opțiunea de a instala și ușa pietonală, veți avea ocazia de a intra în garaj fără necesitatea de a deschide întreagă ușă.
Cere informații